Krakal, Alian, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Desa Krakal, Alian)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Krakal
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Alian
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Krakal kuwe salah siji desa nang Kecamatan Alian, kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]