Desa Kebagoran, Pejagoan, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Desa Kebagoran
Kecamatan
Kecamatan Pejagoan
Kepala Desa
---
Luas
---
Penduduk
---
RT/RW
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Desa Kebagoran kuwe salah siji desa nang kecamatan Pejagoan, Kebumen.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kecamatan Pejagoan