Panganggo:Empu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Empu1.png

Aku pancén klairan tlatah Banyumas asli, wis lumayan suwé kenal karo wikipédia tapi nembé siki baé kepéngin urun rembug. Muga-muga bisa nambah regeng ora kétang sethithik. Nuwun.

Jumlah editan

Cithakan anyar[sunting | besut sumber]

Sedulur Empu, Sugeng Rawuh neng Wikipedia basa Banyumasan!
Mulahi
Mulahi
  • Panganggo anyar apikké rika maca Pengantar dhisit.
  • Rika bisa ngucapna Salam kanggo Wikipediawan liyane neng Kaca perkenalan
  • Esih bingung sekang ngendi arep mulahi? Mangga pinarak neng Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel, rika bisa nggunakna Kothak njajal.
  • Mangga diwaca uga Pancapilar sedurungé nglanjutana. Kiyé limang pilar sing dadi dasaré rika kanggo njlajah Wikipedia seduniya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Pituduh praktis
Gawé kesalahan?
Gawé Kesalahan?
Welcome! If you are not an Banyumasan speaker, you may want to visit the Banyumasan Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga bareng-bareng nyunting karo ngembangna Wikipedia basa Banyumasan!

~~~~

PersonaWiki[sunting | besut sumber]

Asal Muasal
Pangamggo kiyé agamané Islam


id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.


jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawa.
jv-2 Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawa.
Lambang Kabupaten Banyumas.png Panganggo kiyé manggoné neng Kabupaten Banyumas, Indonesia

Perkakas
Firefox Logo, 2017.svg Panganggo kiyé nganggoné browser Mozilla Firefox


LaptopVbr.jpg
Panganggo kiyé nganggoné Laptop


Desktop-PC.svg
Panganggo kiyé pakaryané Programmer Komputer
Druplicon.large.png
Panganggo kiyé nganggoné CMS Drupal



Prigel Maca
50px
Panganggo kiyé bisa maca Aksara Arab


Aks-jawa-logo.png
Panganggo kiyé bisa maca Aksara Jawa



Olah Kanuragan
50px
Panganggo kiyé olahragané Voli


50px
Panganggo kiyé pinter banget Renang


50px
Panganggo cilikané seneng dolanan Gasing


50px
Panganggo kiyé cilikané seneng dolanan Neker



Klangenan
50px
Panganggo kiyé senengané maem Sayur-sayuran


Tempeh.jpg
Panganggo kiyé klangenané Tempe


Bakso Daging Sapi.jpg
Panganggo klangenané Bakso


50px
Panganggo kiyé klangenané Iwak


Rendang.JPG
Panganggo kiyé klangenané Rendang



Mobilitas
Mobike.cagiva.750pix.jpg
panganggo kiyé seneng numpak Sepeda Onthél
50px
panganggo kiyé seneng numpak Sepeda Motor

Proyek[sunting | besut sumber]

Cithakan anyar[sunting | besut sumber]

Cithakan:Islam-stub

Cithakan:Banyumas-stub

Cithakan:Bahasa-stub Cithakan:Film-stub

Cithakan:Hobby-stub Cithakan:Obat-stub Cithakan:Perangkat keras-stub