Wikipedia:Wikipediawan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
?Wikipediawan
Rentang fosil: Cithakan:Fossil range Pleistocene - belakangan ini
"Wikipede", bentuk yang jarang dari Homo wikipediens
"Wikipede", bentuk yang jarang dari Homo wikipediens
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Kerajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mamalia
Ordo: Primate
Famili: Hominidae
Upafamili: Homininae
Bangsa: Hominini
Genus: Homo
Spesies: H. wikipediens
Jeneng binomial
Homo wikipediens
syn. Homo vicipaedicus

Jimbo Wales, 2001
Jeneng trinomial
Homo wikipediens userous[1]
Jimbo Wales, 2001
Subspesies

Homo wikipediens sysopus[2]
Homo wikipediens bureaucratous[3]
Homo wikipediens oversightus[4]
Homo wikipediens checkuserous[5]
Homo wikipediens botticus[6]
Homo wikipediens stewardous[7]
Homo wikipediens holicious[8]


Wikiwan utawa wikipédiawan (sebutan kanggo lanang) lan wikiwati utawa wikipédiawati (sebutan kanggo wadon) iku wong-wong sing nulis lan nyunting artikel ing Wikipedia basa Jawa iki.

Kotak panganggo[besut sumber]

Daftar panganggo[besut sumber]

Réferènsi[besut sumber]

  1. Teng Indonesia, wonten Cithakan:NUMBEROFUSER piyantun ingkang ke daftar saged nulis Basa Jawi
  2. Namung 16 tiyang teng Indonesia
  3. Namung 3 tiyang teng Indonesia
  4. Namung 2 tiyang teng Indonesia
  5. Namung 3 tiyang teng Indonesia
  6. Taksih kathah banyak
  7. Mboten wonten teng Indonesia, teng manca taksih kathah. Sakwanci-wanci dhateng teng Indonesia kangge silahturami kalih para pangganggo teng Indonesia.
  8. Arang kepanggih

Delenga uga[besut sumber]