Wikipedia:Pemeriksa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kapangurusan (daftar otomatis)
Birokrat
Pemeriksa
Pangawas
Steward
Pengangkatan/penurunan
Kebijakan
Sistem pemilihan
Pamungutan swara (arsip)
Penjalukan status (arsip)
Penjalukan pencabutan status
Tanggung jawab
Pangurus dudu
Pedoman Pangurus
Pedoman peralatan Pangurus
Nasihat kanggo Pangurus anyar
Penjalukan perhatian Pangurus

Pemeriksa(basa Inggris:CheckUser) iki panganggo Wikipedia karo akses khusus nggo njalana alat pemeriksa panganggo. Fungsine iku nggo meriksa kangendi IP sing digunakan karo jeneng iku lan sapa bae panganggo sing nganggo IP sing diwei, ora kudu ngelacak karo ngenjalankan queri langsung karo database ngambi manual. Peralatan periksa panganggo utamane dienggo meriksa apa wong panganggo iku siluman sekang panganggo liane.

Pemeriksa saiki[besut sumber]

Njaluk tolong pemeriksaan[besut sumber]

Angger kepengin njaluk tolong meng kene→ Wikipedia:Investigasi pengguna siluman