Wikipedia:Pangurus/Pamungutan swara/Arsip

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pengangkatan Pangurus Wikipedia Basa Banyumas[besut sumber]

Tanggal Panganggo Posisi Hasil Katerangan
1 Juni 2006 Meursault2004 pangurus Setuju Disetujui 100% suara (4/4)
1 Juni 2006 Slamet Serayu pangurus Setuju Disetujui 100% suara (4/4)
1 Juni 2006 Borgx pangurus Setuju Disetujui 100% suara (4/4)
6 Juni 2007 Meursault2004 birokrat Setuju Disetujui 100% suara (7/7)
6 Juni 2007 Borgx birokrat Setuju Disetujui 100% suara (7/7)
21 September 2011 StefanusRA pangurus Setuju
23 Juli 2015 Arifys Pangurus Setuju ora nganggo pamungutan swara jalaran wis ora ana pangurus aktif. Dasare pangangkatan sekang panjalukane Arifys nang kene