Naraguna:Arifys

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Statistik Stat  A: 13.913 |  H: 30.362 |  S: 219.949 |  D: 10,13 |   16.813 |  Pengurus  1 |   461 |  Pemungutan suara Voting  P |  Pengurus P |  Permohonan pendapat PP |  Warung Kopi WK | DK | FAQ | ZINE stabil

?
(Hubungi saya!) Arifys
dari Jakarta

CEO Di T-REX™

jv-3 Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawa.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


Panganggo iki duwe niat apik nang wikipedia. Ingetna Angger panganggo iki lakokna kesalahan.


Daftar Kaca Penting[sunting | besut sumber]

Unggah file Deleng
Statistik Wikipedia Basa Banyumas
Deleng
Navigation
Sidebar