Naraguna:Arifys

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

    Statistik Stat  A: 13.789 |  H: 30.271 |  S: 213.507 |  D: 10,08 |  Crystal Clear app Login Manager.png 15.167 |  Pengurus  1 |  Crystal Clear device cdrom unmount.png 462 |  Pemungutan suara Voting  P |  Pengurus P |  Permohonan pendapat PP |  Warung Kopi WK | DK | FAQ | ZINE stabil

    ?
    Crystal personal.png
    (Hubungi saya!) ArifysSymbol mars.svg
    dari Jakarta

    CEO Di T-REX™

    jv-3 Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawa.
    en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


    Wikipedia.png Panganggo iki duwe niat apik nang wikipedia. Ingetna Angger panganggo iki lakokna kesalahan.


    Daftar Kaca Penting[sunting | besut sumber]

    Unggah file Deleng
    Statistik Wikipedia Basa Banyumas
    Deleng
    Navigation
    Sidebar