Parembugan Wikipedia:Pangurus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pengarsipan[besut sumber]

Sysop Request[besut sumber]

Nyong pengen dadi pengurus nggo ngembangna Wikipedia Basa Banyumasan. Irkham Mahfudh (rembugan) 25 September 2021 11.17 (UTC)[wangsuli]

Setuju[besut sumber]

  1. Setuju Setuju aku rangerti dialek banyumas. Sering LTA idwiki buat akun disini. --MRZQ (rembugan) 25 September 2021 11.26 (UTC).[wangsuli]

Ora Setuju[besut sumber]

Netral[besut sumber]


Selesai Selesai Irkham Mahfudh (rembugan) 2 Oktober 2021 12.42 (UTC)[wangsuli]