Parembugan Wikipedia:Pangurus/Arsip2

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Senajan pangurs[besut sumber]

Senajan pangurus ora ana sing aktif lan ora ana kontribusi sing lewih, aku kepengin memperbaiki sititik titik nggo kembangna yangapan nggo tunggu nang kene. Sesuai diskusi nang mete(Pusat wiki ndean) aku njaluk partisipasine kabeh rika. Nggo aweh swara. Murbaut (rembugan) 13 Agustus 2016 12.59 (UTC)

Setujuk[besut sumber]

Keberatan[besut sumber]

Abstain[besut sumber]