Menyang kontèn

Parembugan Wikipedia:Pangurus/Arsip4

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Sysop Request[besut sumber]

Assalamu'alaikum wr wb Bar diskusi nang grup akeh sing gelem meng inyong ken dadi pangurus tapi kakeen sing ora ngerti wikipedia. Lan Inyong turuti perintahe masyarakate. Lan nyong maju dadi pengurus. Nggo ngembangna Wikipedia Basa Banyumasan. Matursuwun Wassalamu'alaikum wr wb Murbaut (rembugan) 17 Maret 2018 03.00 (UTC)[wangsuli]

Setuju[besut sumber]

Ora Setuju[besut sumber]

Netral[besut sumber]


Selesai Selesai ing meta Murbaut (rembugan) 2 April 2018 22.01 (UTC)[wangsuli]