Walikota

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

wah payah .....PDAM . kita asli orang tegal pulang mudik ke tegal balik omah koq ledeng tiap habis lebaran metune se iprip. Priben wali kota ne apa ora bisa negur...? Wis .... pirang taun kejadian kaya kie.

Iyo iki... Pancen ngeselin...

dari mali kota Zakir.., Adi .. trus sing saiki ... sapa?

moga - moga lebaran tahun depan ora kejadian PDAM rusak maning. Dadi balik tegal bisa adus lan wangi....Ok

SAlam go wali kota TEGaL...