Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sedulur kabéh, nek arep mbusak artikel kudu dijelaske dhisik alasane opo neng halaman dhiskusi. Ben bisa dipertimbangke karo sing liyane.

Alasan[besut sumber]

Artikel sing informasine ora cukup bisa dipertimbangken kanggo dibusak, misale neng artikel Cilacap isine mung 'Cilacap kuwi Kapubaten'. Tapi nek artikel kuwi arep dikembangake neng sing liyane ora perlu dibusak. Yèn panjenengan ora sarujuk, mangga ditulis ing kaca diskusine alesane. Conto-contone alasan kanggo mbusak:

  • Isine ora pantes
  • Isine ora berbobot

Cithakan[besut sumber]

Cithakan sing dienggo: {{delete}}.

Kanthi panjenengan sampun nulis cithakan iki ning dhuwure artikel sing arep dimbusak, panjenengan bakal mirsani:

Deleng uga[besut sumber]


mBalik ming: Kaca Utama