Wikipedia:Steward

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kapangurusan (daftar otomatis)
Birokrat
Pemeriksa
Pangawas
Steward
Pengangkatan/penurunan
Kebijakan
Sistem pemilihan
Pamungutan swara (arsip)
Penjalukan status (arsip)
Penjalukan pencabutan status
Tanggung jawab
Pangurus dudu
Pedoman Pangurus
Pedoman peralatan Pangurus
Nasihat kanggo Pangurus anyar
Penjalukan perhatian Pangurus
Gtk-redo-ltr.svg WP:S
WP:STEWARD

Steward Iku para panganggo sing dipilih nang komunitas internasional nggo ngelola hak akses teknis para kontributor nang seluruh wiki nang ngisor Wikimedia Foundation.

Kontributor bisa njaluk tulung meng Steward nang permohonan akses teknis dan kaca permohonan liane. Steward ora ngabulkna permohonan sing bisa dilaksanakna nang birokrat atau checkuser lokal. Nang kondisi gawat darurat, Kowe teyeng ngehubungi Steward secara langsung nang IRC channel "freenode" #wikimedia-stewardsconnect (klien IRC berbasis-web); karo ngetikna "!steward" nggo mberitahukna para Steward akan keadaan gawat iku. Steward bertugas nang ngisor kebijakan Steward.

Steward bisa ngewehna atau membusak hak akses seluruh panganggo, termasuk bot, pangurus, birokrat, pemeriksa, pangawas, dan Steward. Hak akses Steward diciptakna nggo misahna menejemen hak panganggo sekang para pengembang.

Informasi teranyar mengenai Steward bisa dideleng nang meta:Stewards/map-bms.