Komputer

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bagian-bagian kompuer personal

Komputer yakuwe alat sing dipakai kanggo ngolah data menurut prosedur sing wis dirumuske.