Drupal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Drupal yakuwé perangkat alus sing nggo gawe situs konten utawa sing dikenal karo CMS.[1]

keterangan gambar
Drupal 7


Delenga uga[sunting | Owah sumber]

Réferènsi[sunting | Owah sumber]

  1. ^ [referensi]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.