Aksara Jawa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa iku tau ditulis migunakaké telung aksara:


Disambig.svg
Kaca/Halaman kiyé disambiguasi — isiné navigasi kanggo nuju nang artikel liyané sing mèmper utawa bisa artikel sing mèh padha jenengé. Angger ana pranala tumuju halaman kiyé, apiké Rika/Sira ngleresaké pranala supaya tumuju halaman sing bener (dimaksud).

[[Kategori:Ak sara Jawa]]Mngko set pk ngabari gita