Daftar bandar udara nang Indonesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kaca kiye isiné daftar bandar udara nang Indonesia karo kode IATA-né, tapi ora kabeh bandara nduweni kode IATA:

Internasional[sunting | besut sumber]

Sumatera[sunting | besut sumber]

Jawa[sunting | besut sumber]

Bali lan Nusa Tenggara[sunting | besut sumber]

Kalimantan[sunting | besut sumber]

Sulawesi[sunting | besut sumber]

Maluku[sunting | besut sumber]

Papua[sunting | besut sumber]

Ket: Bandar udara internasional nduweni 2 jenis penerbangan, yaiku penerbangan internasional lan penerbangan domestik.

Domestik[sunting | besut sumber]

Sumatera[sunting | besut sumber]

Jawa[sunting | besut sumber]

Bali lan Nusa Tenggara[sunting | besut sumber]

Kalimantan[sunting | besut sumber]

Sulawesi[sunting | besut sumber]

Maluku[sunting | besut sumber]

Papua[sunting | besut sumber]

Pangkalan militer[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Topik Asia