Tanah Grogot, Paser

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanah Grogot
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Paser
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
1 kelurahan

Tanah Grogot kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Paser, Kalimantan Timur, Indonesia.

Cithakan:Tanah Grogot, Paser