Kayan Selatan, Malinau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kayan Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Malinau
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
kelurahan

Kayan Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malinau, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Kayan Selatan, Malinau Cithakan:Kabupaten Malinau