Tahuna, Kepulauan Sangihe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tahuna
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Kepulauan Sangihe
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
7 kelurahan

Tahuna kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kepulauan Sangihe, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Tahuna, Kepulauan Sangihe Cithakan:Kabupaten Kepulauan Sangihe