Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kota Cilacap
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kota Cilacap kuwe ibukota kabupaten Cilacap.

Desa/Kelurahan[sunting | besut sumber]