Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kota Cilacap
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kota Cilacap kuwe ibukota kabupaten Cilacap.

Desa/Kelurahan[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.