Galela, Halmahera Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Galela
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku Utara
Kabupaten Halmahera Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Galela kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Halmahera Utara, Maluku Utara, Indonesia.


Cithakan:Galela, Halmahera Utara Cithakan:Kabupaten Halmahera Utara