Maluku Lor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Maluku Utara)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Maluku Lor
Lambang Maluku Lor

Maluku Lor yakuwe propinsi nang Indonesia.