Krayan, Nunukan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krayan
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Nunukan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
183,474 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 64 desa
kelurahan

Krayan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Nunukan, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Krayan, Nunukan Cithakan:Kabupaten Nunukan