Palembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

palembang yakuwe ibukota propinsi samatra kidul. penduduke 1.708.865 jiwa taun 2020.