Kewarganegaraan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warga negara mungkin mirip karo kewarganegaraan. padakna karo warga RT 1 (rukun tetangga) mungkin ning lingkup uripe dewek. Negara Malaysia atawa negara Brunei, apa rika pernah ngancabi mana. durunglah.

Angger warga negara berarti tinggal ning negara atawa RT tertentu. Seumpama lunga sing RT mau, arep dadi warga negara / RT lain, mestine ndeleng catetan ning warga negara / RT sedurunge. perlune nggawa KTP atawa Kipem (ktp musiman). kanggo dadi warga negara atawa RT lain.

Dadi warga negara kuwe sebentuk KTP RT tertentu. Angger passport mungkin benda sing digawa kudu ming bandara angger arep ming luar negara. nggo dadi warga negara lain atawa warga negara musiman.

conto KTP



Conto Kipem



Conto passport