Purbalingga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kota Purbalingga
Kabupaten
Kabupaten Purbalingga
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
1
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kota Purbalingga kuwe ibukota kabupaten Purbalingga.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.