Kabupaten Jepara

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabupaten Jepara
Lambang Jepara.jpg
Lambang Kabupaten
Motto: --- (---)
Sesanti: --- (---)
Dina Dadi: ---
Ibukota: Jepara
Bupati: ---
Luas: --- km²
Kecamatan: --- Kecamatan
Penduduk:
Kepadatan:
+/- ---
+/- --- / km²
Suku: Suku Jawa lyy.
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Kong Hu Cu karo Budha
Basa: Basa Jawa karo Basa Indonesia
Kode Tilpun: (---)
Situs web resmi: Situs Resmi Pemkab Jepara

Kabupaten Jepara kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, kota Jepara kuwe ibukota kabupatene, kota-kota liyane : ---, ---, --- lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± --- km² Jumlah Penduduk: --- jiwa.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo ---, sisi kidul batese karo --- uga, sisi kulon batese karo ---, sisi lor batese karo --- karo ---.

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana ---:

Ekonomi & Sosial[sunting | sunting sumber]

Liyane[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]