Kabupaten Magelang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabupaten Magelang
Lambang Kabupaten Magelang.jpg
Lambang Kabupaten Magelang
Motto: Magelang Gemilang: Gemah Ripah Iman Cemerlang


Locator kabupaten magelang.png
Peta lokasi Kabupaten Magelang
Koordinat: 7° 28′ 0″ S, 110° 13′ 0″ E
Propinsi Jawa Tengah
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Dasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal -
Pemerentahan
 - Bupati Ir. H. Singgih Sanyoto
 - {{{wakil kepala daerah}}} {{{nama wakil kepala daerah}}}
 - Ketua DPRD {{{nama ketua DPRD}}}
 - DAU Rp. 669.259.369.000,-(2011)[1]
Wewengkon 1.085,73 km2
Populasi
 - Total 1.204.974 jiwa (2008)
 - Kepadhetan 1.109,83 jiwa/km2
Demografi
 - Basa {{{bahasa}}}
 - Zona wektu {{{zona waktu}}}
 - Kode area telepon +62293
Pembagean administratif
 - Kecamatan 21
 - Kelurahan 367 Desa / 5 Kelurahan
 - Situs web http://www.magelangkab.go.id/

Kabupaten Magelang kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, Kota Mungkid kuwe ibukota kabupatene, kota-kota liyane : ---, ---, --- lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± --- km² Jumlah Penduduk: --- jiwa.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo ---, sisi kidul batese karo --- uga, sisi kulon batese karo ---, sisi lor batese karo --- karo ---.

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana ---:

Ekonomi & Sosial[sunting | sunting sumber]

Liyane[sunting | sunting sumber]

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]