Kabupaten Sragen

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabupaten Sragen
Lambang Kabupaten Sragen.jpg
Lambang Kabupaten Sragen
Motto: Aman Sehat Rapi Indah (ASRI)


Locator kabupaten sragen.png
Peta lokasi Kabupaten Sragen
Koordinat: 71º5' - 7º30' LS, 110º45' - 111º10' BT
Propinsi Jawa Tengah
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Dasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal -
Pemerentahan
 - Bupati Agus Fatchur Rahman, SH., MH.
 - {{{wakil kepala daerah}}} {{{nama wakil kepala daerah}}}
 - Ketua DPRD {{{nama ketua DPRD}}}
 - DAU Rp. 618.724.280.000,-[1]
Wewengkon 946,49 km2
Populasi
 - Total 860.000 jiwa (2003)
 - Kepadhetan 908,62 jiwa/km2
Demografi
 - Basa {{{bahasa}}}
 - Zona wektu {{{zona waktu}}}
 - Kode area telepon 0271
Pembagean administratif
 - Kecamatan 20
 - Kelurahan 208
 - Situs web http://www.sragenkab.go.id/

Kabupaten Sragen kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, ibukotane yakuwe Sragen, Sragen.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo Ngawi, sisi kidul batese karo Karanganyar, sisi kulon batese karo Boyolali, sisi lor batese karo Grobogan/Purwodadi.

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana ---:

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]