Cithakan:Jawa Tengah

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan iki teyeng diwenehi prefiks. Kanggo parameter lan conto penganggoane, deleng Cithakan:Indonesia#Parameter.