Kecamatan

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kecamatan kuwe wilayah administratif nangisor kabupaten utawa kota. Nangisor Kecamatan kuwe ana desa utawa kelurahan.

Nang konteks otonomi daerah nang Indonesia, Kecamatan kuwe Perangkat Daerah Kabupaten utawa Kota sing duweni wilayah kerja tinentu sing dipimpin dening Camat. Istilah "Kecamatan" nang propinsi Nanggroe Aceh Darussalam diarani "Sagoe Cut".

Deleng Juga[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.