Suku Jawa

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Suku Jawa kuwe suku bangsa sing akehe manggoni pulo Jawa, utamane nang Jawa Tengah, Yogyakarta, karo Jawa Timur. Suku Jawa kira-kira ana 85 juta wong (taun 2004), suku sing paling gede nang Indonesia.

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]



Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.