Jangrana, Kesugihan, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jangrana kuwe salah siji desa nang kecamatan Kesugihan, Kabupaten Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia. Desa Jangrana di bagi ana pirang-pirang dusun, yakuwe ana dusun Kedungwaru, dusun Jangrana,Dusun Karanggandul, lan Dusun Gunungsari. Desa Jangrana kuwe desa pemekaran seko Desa Kuripan Sing pecah dadi 3 yokuwe Desa Kuripan, Desa Kuripan Kidul, lan Desa Jangrana.