Kalikajar, Kaligondang, Purbalingga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalikajar
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purbalingga
Kecamatan Kaligondang
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Kalikajar kuwe salah siji desa nang kecamatan Kaligondang, Kabupaten Purbalingga, Jawa Tengah, Indonesia.

Bates desa kiye:

Kalikajar kuwe salah siji desa sing kondang dadi penghasil buah duku sing kualitase apik. Duku sekang daerah kiye dijenengi duku Kalikajar, biasane woh antara sasi Februari nganti Maret.