Kejobong, Purbalingga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kejobong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purbalingga
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13

Kejobong kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Bandingan
  2. Gumiwang
  3. Kedarpan
  4. Kejobong
  5. Krenceng
  6. Lamuk
  7. Langgar
  8. Nangkasawit
  9. Nangkod
  10. Pandansari
  11. Pangempon
  12. Sokanegara
  13. Timbang