Banjarwaru, Nusawungu, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Desa Banjarwaru)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Banjarwaru
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Nusawungu
Kodepos 53283
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Banjarwaru kuwe salah siji desa nang kecamatan Nusawungu, Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia.