Wuluhan, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Wuluhan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
1.174 kilomèter pesagi -
119.486 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
7 kelurahan

Wuluhan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}