Tanggul, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Tanggul
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
199,99 Kilomèter pesagi -
86.218 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Tanggul kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}