Tempurejo, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Tempurejo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
524,46 kilomèter pesagi -
73.615 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Tempurejo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}