Tempurejo, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tempurejo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
524,46 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Tempurejo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}