Kencong, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kencong
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
65,92 Kilomèter pesagi -
67.896 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
5 kelurahan

Kencong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}