Ledokombo, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ledokombo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
146,92 Kilomèter pesagi -
65.140 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Ledokombo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}