Sumbersari, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Sumbersari
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
37,05 kilomèter pesagi -
131.555 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Sumbersari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}