Patrang, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Patrang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
30,28 Kilomèter pesagi -
98.486 (2019) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Patrang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}