Silo, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Silo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
309,98 Kilomèter pesagi -
108.189 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
9 kelurahan

Silo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}