Sumberbaru, Jember

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumberbaru
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jember
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
166,37 Kilomèter pesagi -
103.570 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Sumberbaru kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jember, Jawa Timur, Indonesia.

}}