Sumberejo, Japah, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumberejo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Japah
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Sumberejo kuwe salah siji desa nang Kecamatan Japah, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]