Punggur Sugih, Ngawen, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Punggur Sugih
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Ngawen
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Punggur Sugih kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Ngawen, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]