Paseh, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paseh
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
51,03 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Paseh kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, propinsi Jawa Barat, Indonesia.


Cithakan:Paseh, Bandung