Banjaran, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjaran
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
42,92 Kilomèter pesagi -
128.691 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Banjaran kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, provinsi Jawa Barat, Indonesia.


Cithakan:Banjaran, Bandung