Banjaran, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjaran
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
42,92 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Banjaran kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, provinsi Jawa Barat, Indonesia.


Cithakan:Banjaran, Bandung